persoonlijk blog·Slow Life

Waarom de wereld meer Bubbels nodig heeft.

LOVE SLOW LIFE

img_1423
April 2017, Gent

De ´Bubble man´, was in Gent, wat een belevenis, ik keek mijn ogen uit. En ik niet alleen, kinderen liepen rond hem alsof hij de rattenvanger van Hamelen was. Maar ook de grote kinderen waren gefascineerd en werden blij van de ´Bubble man´. Bij zijn bakjes waar je wat geld in kon doen stond:

´The world needs more bubbles´

Hij fascineerde me. Met de grootste aandacht en plezier maakte hij keer op keer een slinger van bubbels. Met een groot stuk touw waar aparte lusjes aangemaakt waren, tussen twee bamboestokken, had hij een geweldige ´bubble maker´ gecreëerd. Deze doopte hij in een bakje met sterk sop en door een soepele beweging vlogen daarna de bubbels over het plein. Grote, kleine, lange, met prachtige kleuren en telkens weer nieuw. Iedere keer weer verwonderde je je over dit spektakel.

Zo eenvoudig en zo fantastisch.

Hij heeft gelijk de wereld heeft meer bubbels nodig.

Waarom?

Daarom!

De verwondering, het spelen, het magische, het kleine, het grootse, het ontspannende, het levendige, de glimlach, de dans, het creatieve, het gewone, het bijzondere, het langzame, het aandachtige, het dromerige, het mooie, het schone, het gewoon zomaar, het maakt niet uit vandaag, het er is alleen maar NU, het geluk, het dwaze, het zonder doel, het kan mij het schelen ik maak  bubbels vandaag, het luchtige, het even vergeten, het liefdevolle, het kleurige, het nooit vervelende, het blaast in de wind, het is voorbij , het loslaten, het is oké, het alledaagse, het zit op je neus, het vergeet je niet, het kan altijd langer, het komische, het verlangen, het zonder angst, het vertrouwen, het leven, het leven, het leven, liefhebben, zonder terughouding, genieten…..

 :-)Er is tijd om Bubbels te maken(-:

Liefs Marjan, ❤


 Pics van; Ed Stokman en mezelf.

Een gedachte over “Waarom de wereld meer Bubbels nodig heeft.

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.