inspiratiecoaching·Magische Maandag

Inspiratie tanken en delen

Zo’n drie keer per jaar zie ik mijn vriendin die ik al meer dan 30 jaar ken. We spreken dan vaak in Amsterdam af. Zij woont nog steeds in Utrecht en ik alweer 18 jaar in Schoorl. Het zijn altijd heerlijke dagen. We zitten uren rond een bakkie boven bij de Bijenkorf of ergens bij de Haarlemmerstraat. Slenteren verder en lopen wat winkels in en uit. Kopen dingen die we niet nodig hebben (is altijd de grap). Lunchen en praten over het leven, gezin, werk, ontwikkelingen. Heerlijk is dat. Zo’n vriendin die je lang niet gezien kan hebben, maar het toch meteen weer goed is en stroomt.

fiets in AmsterdamGister was ook weer zo’n heerlijke dag. Dit keer hadden we een OV fiets gehuurd en daardoor konden we weer heel andere dingen zien. Rondje gefietst door het Vondelpark, in de zon koffie/theetje, Albert Kuip, bij  Bagels and Beans lunchen en tot slot een wijntje in Café de Pijp.

Zoveel te delen en weer dingen gekocht die we niet nodig hebben (hihihi), waardoor ik niet eens denk aan een duo selfie maken.

’s Avonds fietste ik terug van station Alkmaar en  genoot enorm van de wijdheid van de polders en de natuur. Maar wat fijn om de stad ervaren te hebben. Ik voelde me zo geïnspireerd en vol energie.

genieten dan maarAlleen tijd heb ik enorm nodig, maar dit zeker ook. Delen, lol maken, slenteren, rond fietsen, leuke koffieplekjes bezoeken, ontspanning door de vertrouwdheid, etc…

Inspiratie getankt om vervolgens in mijn gezin en werk weer gesterkt te voelen en te kunnen geven en delen.

Geïnspireerd ZIJN is je overvloed schenken aan je omgeving.

Hoe verzorg jij je inspiratie en vriendschappen? Leuk als je dat wilt delen in een reactie hieronder.

Inspiratie op doen niet door het te willen opdoen, maar door er de mogelijkheid voor te creëren. Dit kan op veel manieren en dat maakt het zo leuk. Alles kan een  bron van inspiratie zijn, als er geen druk of spanning is, zal  er inspiratie gaan stromen.

Mijn zomernieuwsbrief is ‘uit’, die verwijst naar mijn blogs en coaching waarbij inspiratie een rode draad is. Je vindt de nieuwsbrief hier: KLIK

Ik vind het leuk als je b.v. 1 vriendin de link doorstuurt, waardoor mijn blogs door meer mensen gelezen kunnen worden.

Inspiratie delen is de wereld een beetje mooier maken samen, tenslotte. Maar voel je vrij…

Liefs Marjan, ❤


 

5 gedachten over “Inspiratie tanken en delen

  1. dat zijn heerlijke daagjes, ik heb hem doorgestuurd naar mijn oudste vriendin die ik ken sinds de eerste dag van de kleuterschool, we zijn immers op dezelfde dag jarig, en zo kennen we elkaar al meer dan 45 jaar, langer dan ik mijn zus ken bijv., en nu leuk om te zien dat haar dochter op haar lijkt en bij mij zoveel herkenning oplevert aan hoe haar moeder was toen ze 12 was en mijn beste vriendin… x ‘Above all, don’t wobble.’ Osho

    Like

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.