bloggen·inspiratiecoaching·Slow Life

Ik blog, dus ik besta; of hoe ik een blogger werd

Bloggen mijn passie & missie.

Begin 2015 heb  ik eindelijk gehoor gegeven aan een al tijden, soms fluisterend, soms wat harder roepend, soms een dwingende stem: ´Schrijf Schrijf Schrijf´. Er waren genoeg redenen om er niet echt voor te gaan en ook was ik al eens schoorvoetend begonnen (en weer gestopt), met bloggen. Maar nu was de tijd echt rijp leek het en weet je: Je moet de tijd gewoon ook rijp maken! Ik bedoel dus: voornemen het te gaan doen en het ook te doen en te blijven doen. Los van het resultaat, los van wat anderen ervan zeggen, los van alles, gewoon doen en kijken wat er gebeurd.

Inmiddels is het maart 2017 en ben ik 160 blogs verder. Dat gegeven alleen al ben ik heel trots op. Door het te doen word je vaardig en ervaar je ook wat het met je doet en of het wat voor je is. En zelfs, weet ik uit ervaring, maar ook door zelfstudie over bloggen, is twee jaar nog maar heel weinig ervaring en vraagt het om meer.img_5251

Doordat ik mijn werkleven wat op een lager pitje had gezet had ik alle ruimte om creatief te zijn. Voor mij is dat o.a., me laten inspireren en erover te schrijven. Mijn persoonlijke ontwikkeling is een grote inspiratiebron. Mijn zoektocht naar authenticiteit, ruimte en vrijheid in mezelf. En tevens is dat ook wat ik graag overbreng, anderen inspireren om meer ruimte en vrijheid te gaan ervaren, je inspiratie de ruimte geven, meer je passie te gaan leven: ´Zijn wie je Werkelijk bent´. Het idee dat we daarmee de wereld mooier  kunnen kleuren met elkaar, maakt me blij;

Als jij kan zijn wie je bent, dan straal je en help je met jouw talenten andere mensen, waardoor zij ook kunnen gaan stralen, etc…..

Soms is er een woord en begin ik te schrijven, soms een stukje uit een boek wat me inspireert, steeds meer ook hou ik van gedichten. Regelmatig ga ik op retraite, sinds de laatste retraite mediteer ik dagelijks, mensen om me heen, wat ze doen, wat ze zeggen, de natuur, etc…  Op steeds meer plekken vind ik inspiratie, in steeds meer kleine en grote dingen zie ik de schoonheid en zie dat eigenlijk alles inspiratie kan zijn. 

Dus heb ik daar ook nooit gebrek aan. Die manier van kijken naar je leven, naar Het Leven dat is zo boeiend! Die inspiratie wil ik graag met je delen, via mijn schrijven of workshop.

img_5256Wie schrijft die blijft, :-). Schrijven is helend als je een denker een piekeraar bent, maar ook vanuit emoties en gevoelens is het goed toeven met een pen, papier en/of een laptop. 

En weet je je hoeft niet perse te publiceren, soms is dat niet het doel. Voel je de behoefte om lekker te schrijven, maar weet je nog niet precies hoe? Vraag mij voor een workshop dan gaan we lekker aan de slag, low level, maar toch praktisch. Het kan niet fout gaan! ( Hoe dat zit vertel ik je dan over.) En het plezier staat voorop.

Liefs Marjan, ❤

img_5261MailtoMarjan

Via Facebook:  Marjan Zevenbergen

Via Instagram: @inspiratieblogger


Bron pics: Selfie en pinterest.

2 gedachten over “Ik blog, dus ik besta; of hoe ik een blogger werd

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.