Lifestyle

Inspiratie allerlei

Bliss Balls en meer.

Inspiratie en experimenten van de afgelopen week die ik graag met je deel. 

Gister was ik bij de kringloopwinkel in Alkmaar en heb heerlijke vondsten daar gedaan, echt een aanrader om wat vaker in een kringloopwinkel te gaan snuffelen. Naast een sjaal, een vest, kussenhoesje en kussentje vond ik een prachtig servies, precies zoals ik me had voorgesteld voor mijn Vegan&Vintage Huisrestaurantje.

vintage, vegan en quotes
Inspiratiecollage van de afgelopen week. Zie ook facebook en instagram.

De suikervrije cupcakes, zijn in ontwikkeling, ik had gister muffins gemaakt, maar dat werden meer broodjes, het recept waar ik het van afgeleid had was wat vaag, i.p.v. gewicht werd het met kopjes aangegeven en zo ging mijn variatie een beetje de mist in. Maar ik vond ze wel lekker, het waren alleen geen muffins of cupcakes. Zo ben ik ook aan het experimenteren met kokosslagroom, hmmmm dat werd een smoothie (kokosmelk, agavesiroop, soyamelk en een banaan in de blender of met de staafmixer, hmmm), want in het recept stond dat het water naar onder zou zakken als je de kokosmelk in de koelkast zet, echter met het pakje wat ik had gebeurde niks, en dan is het te vloeibaar. De volgende keer probeer ik het met een blik kokosmelk, daar zit altijd het water al onderin. Dat water gebruik je voor wat anders en het ‘room’ klop je op met ahornsiroop of rijststroop…

Maar de Bliss Balls, gezonde ‘bonbons’, zijn prima gelukt, lees hier het recept: Bliss Balls recept

groente veggieHeerlijk gewinkeld in de buurtwinkel en een heleboel groentjes (zoals de Belgen zeggen) gekocht, ik word daar heel blij van als ik het zo bij elkaar zie….

Lekker vers en vegan koken, genieten van de kleuren en geuren. Wat een rijkdom!

Wat heeft jou geïnspireerd deze week?

Geniet nooit met mate!

Marjan ❤


PS.

Mudra inspiratie, prachtige handgebaren uit de Yoga. Hoe je op een eenvoudige manier iets kan uitdrukken en als je ‘erin’ gaat kan je het ervaren met je hele wezen, zo mooi!

De eerste drukt uit: Vrede: ‘May all beings everywhere be happy and free and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.’ Loka Smasta Sukhina Bhavantu.

De tweede: Nieuwsgierig naar wie je bent…..

De derde: Grappig toeval….Het derde oog.

peace mudra nieuwsgierig naar wie je bentderdeoog


Eigen foto’s en Mudra foto’s van pinterest.

Fijne dag!

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.